Apartamente de lux 2 camere Baneasa, Herastrau,

București

Description

Avem placerea de a va oferi spre vanzare apartamente de 2,3 si 4 camere ce fac parte dintr-un ansamblul rezidential situat in zona de nord a Bucurestiului, Zona Baneasa ce va fi gata la inceputul anului 2018.

Apartamentele împletesc luxul cu pragmatismul, transformând spațiul într-un stil propriu inimitabil, oferind 13 experiențe unice și elegante ce îmbină prin excelență cele mai exigente dorințe.
Apartamentele sunt realizate conform ultimelor standarde si trenduri, astfel incat sa satisfaca pana si cele mai exigente cerinte.

Atentia la detalii imbina luxul cu pragmaticul, oferind viitorului proprietar un stil de viata aparte. Conceptul ofera numeroase avantaje, printre care amintim: lift cu acces la toate nivelurile, incalzire centrala, sistem complex de iluminat exterior, interfon video la intrarea principala si multe altele.

Imobilul dispune atat de parcare exterioara cat si de parcare subterana securizata.

Living-ul, spațios și luminos, oferă o priveliște formidabilă datorită ferestrelor „floor to ceiling”, glisante, care pot avea deschidere până la 6 m. Sistemul inovator de control a temperaturii integrează încălzirea în pardoseală și răcirea prin ventilo-convectoare.
Spațiul este menținut cald și confortabil datorită parchetului semi-masiv din lemn de stejar, triplu stratificat. Parchetul ales aparține gamei de lux Volunta și oferă atât funcționalități favorabile, cât și un aspect deosebit.
Pereții sunt înfrumusețați prin tencuieli decorative și tapet de culoare arămie, marca Oxide, ce are proprietatea de a-și modifica nuanța în funcție de lumină.
Proprietarii apartamentelor de la etajele 6, 7 și 8 vor avea acces direct în living cu ajutorul liftului.

Dormitorul, la fel ca și restul camerelor, a fost gândit ca un spațiu ce oferă maximul de luminozitate de care ai nevoie pentru a începe o zi bună. Acest avantaj este oferit de ferestrele „floor to ceiling”, dublate de placă ceramică Natucer Ivy și sistemul de iluminat ce include aplice și plafonieră, elemente ce completează perfect designul.
Aspectul elegant și modern al camerei este redat de parchetul semi-masiv din lemn de stejar, triplu stratificat și pereții tapetați și zugrăviți în nuanțe impunătoare.

Bucătăria se diferențiază prin designul și finisajele deosebite. Pereții zugrăviți în culori armonioase, placați cu piatră naturală, parchetul semi-masiv din lemn de stejar și blatul din piatră naturală sunt elemente ce îmbină ideal stilul modern și inovator cu pragmatismul. Ferestrele „floor to ceiling” și sistemul de iluminat integrat oferă încăperii luminozitate, iar sistemul inovator ce include încălzirea în pardoseală și răcirea prin ventilo-convectoare, oferă temperatura ideală de care ai nevoie.

Băile apartamentelor sunt realizate conform ultimelor standarde și trenduri. Pardoseala din piatră naturală și ceramică oferă rezistență la umezeală, cât și un aspect unic și modern. Obiectele sanitare sunt atent selecționate, din ultimele colecții Villeroy & Boch.
Culoarea pereților tapetați și placați cu piatră contrastează perfect cu elementele de mobilier.

Cu o atenție deosebită la detalii, fiecare spațiu din apartamentele este pus în valoare de finisajele de top ce definesc întreg ansamblul.

 Dotari generale

  • Baile apartamentelor sunt realizate conform ultimelor standarde si trenduri.
  • Pardoseala din piatra naturala si ceramica ofera rezistenta la umezeala, cat si un aspect modern.
  • Obiectele sanitare sunt atent selectionate, din ultimele colectii Villeroy & Boch.
    Balcoanele sunt placate cu lemn si deck, marginit cu balustrade de sticla si parasolare din impletitura ceramica, marca Natucer Ivy.
  • Incalzirea apartamentelor este realizata cu centrala pe gaz, marca Viessmann, cu sistem de incalzire in pardoseala, iar climatizarea este realizata prin sistem de ventilatie centralizat cu ventiloconvector, marca Mitsubishi, cu unitati interioare montate in tavan.
  • Proprietarii apartamentelor de la etajele 6, 7 și 8 vor avea acces direct în living cu ajutorul liftului.
  • Tâmplărie din aluminiu și geam termopan, marca Reynaers Aluminium. Ferestrele realizate în sistem floor to ceiling în living, dormitor și bucătărie, sunt glisante și au deschidere până la 6 m, iar în dormitor fiind dublate de placare ceramică Natucer Ivy.
  • În living, dormitor și bucătărie, avem parchet semi-masiv din lemn de stejar, triplu stratificat, marca Volunta, adus din Lituania. Volunta este gama de lux întâlnită în țări precum Italia, Franța și Elveția, fiind un parchet cu o grosime de 14, 5mm, având stratul de uzură de 3 mm din stejar, iar stratul de bază format din 9 alte straturi laminate din mesteacăn flexibil și rezistent la umezeală, lemn care este apropiat ca duritate de stejar
  • Toate obiectele sanitare și bateriile din apartamentele sunt marca Villeroy & Boch. În baie, chiuveta dublă este realizată pe un blat de porțelan, iar în bucătărie, blatul este din piatră naturală.

Vecinatati :  Parcul Herastrau, Aviatiei, Centrul Comercial Baneasa,

Apartament 2 camere: living, dormitor, baie, bucatarie open-space, balcon: 135000 euro + TVA

Suprafata utila 67 mp din care balcon 7mp.

Suprafata constuita 77 mp.

Descarcă fisa proprietatii în format PDF

Property Overview

Price€ 135.000 +TVA
IDAVNT201
Year built2018
TypeApartament
Sold No
Contract Sale
Home area67 mp
Rooms2
Beds1
Baths1

Position

Floor Plans

Login