Apartamente 3 camere Giulesti,

București

Description

Va propunem spre vanzare ultimul apartament de 3 camere ce fac parte dintr-un imobil amplasat intr-o zonă linistita situat in Calea Giulesti – Bulevardul Constructorilor, alegerea perfecta pentru cei care nu doresc sa faca nici un compromis in alegerea locuintei.

Suprafaţă utilă totală : 85 m2
Suprafață construită totală : 90 m2
Etaj : 4
Regim de înălţime : P + 4E
Living : 1
Dormitoare : 2
Baie : 2
Bucătărie : 1
Balcon : 1

Inca de la temelie, acest proiect a fost gandit pentru asigurarea confortului si sigurantei pentru cei ce il ocupă, in realizarea apartamentelor utilizandu-se o combinatie de finisaje calitative care sa asigure atat siguranta cat si linistea locului pe care il vei numi ACASA.

Siguranța este asigurată prin sistemul de supraveghere video al cladiri si accesul automatizat cu cartela. Pentru autoturismul dumneavoastra se poate achizitiona la un pret de 6000 euro  (tva inclus)  un loc de parcare din garajul subteran.

Dincolo de placerea de a locui intr-o zona linistita, proximitatea imobilului fata de parcuri, restaurant, hypermarkturi, piete agro-alimentare, unitati de invatamant si fata de accesul rapid la mijloacele te transport constituie avantaje pentru persoanele active ce isi doresc un loc ce il poate numi cu adevarat ACASA.

Apartamentul este compus dintr-un living spatios cu balcon, 2 dormitoare,  2 bai si bucatarie inchisa. Apartamentul dispune de centrala proprie, contorizare apa si gaze.

Descarcă fișa proprietății în format PDF.

Property Overview

Price€ 95.000
IDAV3CLAUS
TypeApartament
Sold No
Contract Sale
Home area85 mp
Rooms3
Beds2
Baths2
Garages1

Position

Floor Plans

Login