Despre noi

ALC Business Development

Suntem o agentie ce ofera servicii de consultanță și intermediere imobiliară în segmentul Premium / Luxury, cu accent pe un concept innovator orientat în totalitate catre Client – si anume Business Development.

Scott Polack, expert american în antreprenoriat, definește conceptul de “business development” ca find creearea de valoare pe termen lung în raport cu clienţii şi piaţa.

Intr-o piata atat de provocatoare si într-o continua schimbare cum este cea de Real Estate, modul de lucru si abordarea serviciilor orientate catre Client ne diferentiaza de orice potential competitor. Astfel, iata cateva din cele mai importante concepte de lucru ale agentiei noastre:

 • Înțelegem în profunzime nevoile și profilului clientului
  – Preferinte legate de zona, vecini si vecinatati, tip de locuinta [vila, penthouse, etc]
  – Membrii familiei si preocuparile fiecaruia, în functie de varsta si ocupatii [job-uri, scoala, sporturi, hobby, etc]
  – Stilul de viata si cercul / clasa sociala cu care se interactioneaza cel mai des
 • Impreuna definim si agreem bugetul necesar.
  Astfel, pe baza lui vom identifica si agreea în detaliu criteriile de selectie a locatiei, luand în calcul atat istoricul locatiilor precedente cat si planurile de viitor ale Clientului & familiei sale.
 • Acordam deosebit respect TIMPULUI Clientului.
  Orice vizionare se stabileste de comun accord cu acesta.
 • Oferim full suport si consultanță profesionala în negocierea dintre părți a tuturor condițiilor contractuale si a pretului final. Bineinteles, supervizam incheierea tuturor documentelor contractuale.
 • Oferim întotdeauna suport post-închiriere / post-vanzare, dupa caz, în toate aspectele ce privesc administrarea imobilului în cauza.
 • Ducem la rang de “religie” CONFIDENTIALITATEA si DISCRETIA în toate aspectele care privesc colaborarea cu clientii agentiei noastre.
Login