Vile în complex rezidențial Pipera,

București

Description

Vă propunem spre vânzare vile aflate în cel mai nou complex rezidețial dn partea de nord a Bucureștiului, într-o zonă în plină dezvoltare din Pipera.

Complexul rezidențial se caracterisează prin intimitatea oferită locuitorilor săi alături de toate avantajele ce caracterizează o locuință modernă: curte interioară ce poate fi amenajată după bunul plac și locuri de parcare.

Siguranța este asigurată prin paza permanentă oferind libertatea de mişcare fără a simţi aglomeraţia şi zgomotul vieţii la bloc. Ansamblul de locuițe dispune de loc de joacă frumos amenajat şi o piscină comună ce reprezintă un spaţiu de relaxare pentru întreaga familie.

Printre numeroasele facilităţi de care te poţi bucura, menţionăm shopping mall-urile Băneasa Shoppping City şi Promenada, aflate la o distanţă de 5 minute şi pădurea Băneasa aflată la 10 minute distanţă, dar şi multe alte centre de recreere şi supermarket-uri, toate la o distanţă de câteva minute. In plus, complexul se află în vecinătatea celor mai bune grădiniţe şi şcoli internaţionale şi de stat din Pipera.

Descarcă fișa PDF.

Property Overview

Price€ 129.000 +TVA
IDVV0052
Year built2016
TypeVila
Sold No
Contract Sale
Home area98 mp
Rooms4
Beds3
Baths3
Garages1

Position

Floor Plans

Similar properties

320 mp 5
190 mp 4 5
380 mp
Login