Penthouse de lux de vanzare in Primaverii,

București

Description

Va propunem spre vanzare doua penthousuri aflat intr-un bloc rezidential aflat pe bulevardul Primaverii. Imobilul este o expresie a rafinamentului, luxului si a elegantei creat pentru oameni de succes ce vor sa locuiasca intr-o resedinta pe masura.

Penthousurile reprezinta emblema unui camin complet in perfecta armonie cu spiritul locatarului.

Complexul este o oportunitate unica de a locui in apropiere de cunoscutul Palat Primaverii, pe renumitul bulevard Primaverii. Situat in mijlocul orasului, inconjurat de muzee, clinici, si restautante de lux, proiectul rezidential de lux isi deschide usile pentru viitorii proprietari.

O cladire unica pentru rezidenti unici. Descopera eleganta ca si stare de spirit, imbratiseaza luxul ca stare de fapt in cea mai buna locatie din Bucuresti. Aproape de inima orasului, si totusi departe de viata agitata de zi cu zi, aceasta casa este locul in care vei dori sa te bucuri de cele mai frumoase momente alaturi de prieteni si de familie. Reședinta este casa perfecta pentru un om de afaceri de succes in cautarea unei case in oras care il va rasplati de fiecare data cand ii trece pragul. Finisarile sunt de cea mai mare calitate datorita celor mai bune materiale folosite in realizarea complexului.

In pretul apartamentului este inclus TVA si un loc de parcare in garajul din subsolul imobilului deservit de un lift automat.
Descarca fisa proprietatii PDF

Property Overview

Price€ 730.000 Euro + TVA
Year built2016
TypeApartament
Sold No
Contract Sale
Home area182 mp
Rooms5
Baths3
Garages2

Position

Floor Plans

Login