Apartament 3cam pe Lacul Morii,

București

Description

Apartament pe Lacul Morii, 2018, in spate la LIDL Uverturii. Apartamentul complet mobilat si utilat cu electrocasnice de cea mai buna calitate.

Structura
-Doua bai
-Doua dormitoare
-Bucatarie deschisa
-Balcon foarte mare

Mobilier din MDF VOPSIT. Bucatarie complet echipata (numai costul bucatariei a fost 10.000). Este orientat spre LACUL MORII si spre CORA, vederea este spectaculoasa. Se poate achizitiona separat si un loc de parcare imens la subsolul cladirii (7200 euro) unde se poate amenaja si o boxa de depozitare. Cost inclusiv TVA. Inclusiv perdele, draperii si corpuri de iluminat.

Apartamentul este situat intr-o zona in plina dezvoltare la 5 min de transportul in comun cu autobuzul si 15 minute de metrou. 3 camere, 2 dormitoare, etaj 8 / 10, confort I, decomandat, constructie finalizata, 90mp, constr. 2018, supr. utila : 77mp, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de transport in comun, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, interior proaspat renovat, interior stare buna, contor gaze, bucatarie deschisa, Bloc 2018.

Property Overview

Year built2018
TypeApartament
Sold No
Contract Sale
Lot dimensions90 m
Rooms3
Beds2
Baths2

Position

Floor Plans

Login